Gata cu tezele

Nimic nu se compara cu momentul acela in care realizezi ca vine vara. Pardon, vacanta. Acest moment minunat al anului este marcat de fenomenul “am terminat materia” sau “am incheiat mediile”.

Chiar atunci, chiar in clipa aia, realizezi ca de-acum, cand te duci acasa, poti sa pierzi toata ziua fara rost si sa nu iti para rau. Nu ca inainte nu pierdeai toata ziua degeaba, doar ca acum nu mai ai remuscari.

Ei, lasand gluma la o parte, am terminat de prezentat jocurile. Adica, aproape. Mai este o echipa ce va prezenta jocul maine, dar eu deja l-am jucat de n ori si stiu despre ce e vorba.

Impresii despre jocuri?

Am colegi uimitori! Preferatul meu a fost Pong -*sper ca asa se numea*. Mi-a placut mult si ideea de Aritmogrif cu versuri. Oricum, toate jocurile au fost foarte interesante.

 

Terminat ^.^

Ziua in care ne jucam jocul nostru a venit! Pot spune ca am trecut prin labirintul asta de atat de multe ori incat l-as putea rezolva cu ochii inchisi.

Nu este genial, dar functioneaza – ceea ce nu mi-as fi putut imagina in weekend. Are cu putin peste 300 de randuri, un labirint de 50/160 si un mare mic dezavantaj vizual… sistem(“cls”) nu este cel mai bun prieten al nostru.

Dar goto este.

Dar nu stim sa folosim goto cum avem nevoie.

Sper doar sa nu cauzam probleme de vedere nimanui.